Fem av de mest populära elbilarna

Här är en lista över fem av de mest populära elbilarna just nu:

Tesla Model 3

Tesla Model 3 är en av de mest populära elbilarna på marknaden idag. Den har en räckvidd på upp till 580 km och en accelerationstid på 0-100 km/h på bara 5,6 sekunder. Model 3 är också utrustad med Teslas autopilot-funktion.

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4 är en ny elbil från Volkswagen som har blivit mycket populär. Den har en räckvidd på upp till 520 km och en accelerationstid på 0-100 km/h på 8,5 sekunder. ID.4 är också utrustad med flera avancerade funktioner som adaptiv farthållare och en integrerad GPS-enhet.

Nissan Leaf

Nissan Leaf har funnits på marknaden sedan 2010 och har blivit en av de mest populära elbilarna i världen. Den har en räckvidd på upp till 270 km och en accelerationstid på 0-100 km/h på 7,9 sekunder. Leaf är också utrustad med funktioner som intelligent nödbroms och en backkamera.

Audi e-tron

Audi e-tron är en annan populär elbil som har en räckvidd på upp till 436 km och en accelerationstid på 0-100 km/h på 6,6 sekunder. E-tron är också utrustad med flera avancerade funktioner som Audi virtual cockpit och en laddningsdisplay som visar hur mycket batteri som återstår.

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E är en helt ny elbil från Ford som har blivit mycket populär. Den har en räckvidd på upp till 483 km och en accelerationstid på 0-100 km/h på 3,7 sekunder. Mach-E är också utrustad med flera avancerade funktioner som en 15,5-tums pekskärm och en fjärrstyrd parkeringsassistent.