Volkswagen ID 4

Volkswagen ID.4 är en elbil från Volkswagen och är en del av deras början på en stor satsning på elektrifiering av bilar. ID.4 är en mellanstor SUV med en modern design och har en räckvidd på upp till 520 km (WLTP).

Design:

Volkswagen ID.4 har en modern och stilren design. Den är byggd på Volkswagens MEB-plattform, som är speciellt utvecklad för elbilar. Den har en slät front som ger bilen ett futuristiskt utseende och de smala LED-strålkastarna sträcker sig runt på sidorna av bilen.

Prestanda:

ID.4 finns i flera olika utföranden, från bakhjulsdrift till fyrhjulsdrift. Den snabbaste versionen kan göra 0-100 km/h på 6,2 sekunder.

Räckvidd:

Har en räckvidd på upp till 520 km (WLTP). Detta gör att du kan köra längre sträckor utan att behöva ladda bilen.

Interiör:

Volkswagen ID.4 har en modern och minimalistisk interiör med en stor pekskärm som styr det mesta av bilens funktioner. Instrumentpanelen är helt digital, vilket ger en modern känsla till interiören.

Utrustning:

Kommer med en rad olika funktioner och utrustningar, beroende på vilken modell du väljer. Några av de tillgängliga funktionerna inkluderar en uppkopplad bil, adaptiv farthållare och filhållningsassistans.

Laddning:

Stödjer snabbladdning, vilket gör att du kan ladda bilen till 80% på bara 30 minuter. Bilens laddningsport sitter vid framskärmen, vilket gör det enkelt att ansluta laddkabeln.<

Bagageutrymme:

Stort bagageutrymme på 543 liter, vilket räcker till för en familjs behov av bagage på en längre resa.

Säkerhet:

Fått höga säkerhetsbetyg från Euro NCAP, vilket gör att du kan känna dig trygg och säker när du kör.<

Pris:

Finns i flera olika utföranden och prisklasser. Priset varierar beroende på vilken modell och utrustning du väljer.

Konkurrenter:

Konkurrerar med andra elbilar i samma segment, som Tesla Model Y, Ford Mustang Mach-E och Kia e-Niro.

Sammanfattning av Volkswagen id 4

Volkswagen ID.4 är en modern och prisvärd elbil som passar för de flesta behoven. Med sin stora räckvidd och moderna design kan den vara ett bra alternativ för dig som letar efter en elbil.